Potvrđeno: Hrvatska se za Škotsku sprema u Međugorju

Prvi dio priprema za sraz sa Škotskom u kvalifikacijama za svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine hrvatska će izabrana vrsta odraditi u Hercegovini.

Hrvatki nogometni savez potvrdio je kako će Vatreni u Međugorju boraviti od 27. svibnja do 2. lipnja. Drugi dio priprema od 2. lipnja reprezentacija će odraditi u Zagrebu gdje se na stadionu Maksimir 7. lipnja igra utakmica protiv Škotske.

 

Četiri kola prije kraja kvalifikacija Hrvatska i Belgija su izjednačene na vrhu ljestvice sa po 16 bodova, Srbija je treća sa sedam bodova, a zatim slijede Wales (6), Makedonija (4) i Škotska (2).

Izbornik Štimac već nekoliko je puta dolazio u Međugorje u društvu trenera Alena Bokšića. Njih dvojica su u Međugorje posjetili uoči početka kvalifikacija, potom u rujnu prošle godine, a navodno i prije ogleda protiv Srbije u Zagrebu.

“Posjet ima najmanje veze s nogometom. Došli smo zahvaliti za zdravlje i za ono što uspijevamo svaki dan prebroditi, zahvaliti za svako jutro u kojemu se probudimo živi i zdravi. Ovdje se osjećamo kao kod kuće, nađemo toliko potreban mir i kući se vraćamo u opuštenoj atmosferi čiste duše,” kazao je Štimac nedavno za Radiopostaju Mir Međugorje.

Dnevnik.ba

 

Odgovori