Prijem kod načelnika Radišića povodom odlaska na Svjetsko prvenstvo

Odličnim nastupom na Državnom prvenstvu, Borna Pehar, talentirani mladi šahist, kvalificirao se za nastup na Svjetskom prvenstvu u šahu koje će se od 12. do 25. studenog održati u talijanskom gradu Montesilvano.

Povodom plasmana i odlaska na Svjetsko prvenstvo, Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, danas je upriličio prijem za Bornu i njegovu majku Terezu Pehar, na kojem je načelnik Radišić Borni čestitao na uspjehu i istaknu kako Općina Čitluk, u okviru svojih mogućnosti, nastoji podržati mlade sportaše te poželio Borni mnogo uspjeha u konkurenciji 191 igrača iz cijelog svijeta, koliko ih je prijavljeno za nastup na Svjetskom prvenstvu u kategoriji do 14 godina.

Kroz razgovor, mladi šahist upoznao je načelnika Radišića s najnovijim uspjesima i predstojećim sportskim izazovima, a Borna i Tereza Pehar također su zahvalili načelniku Marinu Radišiću na izdvojenom vremenu i iskazanoj podršci. Uz načelnika Radišića i Općinu Čitluk, također su se zahvalili Središnjem uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vladi HNŽ, Ministarstvu obrazovanja, kulture i sporta HNŽ, Športskom savezu Brotnja i sponzorima iz gospodarskog sektora.

Također, Borna i njegova majka Tereza su se zahvalili Marinu Kapularu, ravnatelju OŠ fra Didaka Buntića i učiteljima na iskazanoj susretljivosti i pokazanom razumijevanju za Bornine izostanke s nastave zbog obveza.

 

citluk.ba

Odgovori