Proglašenje najljepše marke Hrvatske pošte Mostar iz 2023. i izvlačenje dobitnika nagrada u nagradnoj igri “Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!”

 

Svečanost proglašenja najljepše marke Hrvatske pošte Mostar tiskane u 2023. godini održat će se u petak, 19. travnja 2024. s početkom u 12 sati na štandu HP Mostar (paviljon 2) u sklopu Sajma gospodarstva u Mostaru. Nakon proglašenja najljepše marke bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u nagradnoj igri Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!”

 Prva nagrada, sponzora Hotela Buna, je dva noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Buna u Mostaru. Bit će izvučeno još 9 dobitnika vrijednih nagrada koje priprema Hrvatska pošta Mostar.

U Hrvatskoj pošti Mostar do sada je tiskano oko 650 poštanskih maraka različite tematike na kojima su zabilježene svjetske i domaće obljetnice, kulturni i povijesni događaji, blagdani, ljepote mitova, biljnoga i životinjskoga svijeta te mnoge druge teme. Najljepša marka birala se između 21 poštanske marke tiskanih u 2023. godini, a o najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u HP Mostar.

 

Ured marketinga i korporativnih komunikacija HP Mostar

Odgovori