Šego izvrstan u derbiju poljske lige

Marin Šego predvodio je Wislu Krakow u velikoj pobjedi protiv glavnog suparnika u borbi za titulu prvaka Poljske momčad Vive Targi Kielce rezultatom 32:25 (16:16). Nakon neodlučenoga prvoga poluvremena, u drugome su domaćini sjajnim obranama Šege i izvanrednim Petrom Nenadićem (7 pogodaka) srušili momčad u kojoj igraju trojica Hrvata, Čupić, Štrlek i vratar Lozert.

Sedam pogodaka prednosti za Šeginu Wislu znači i veliku priliku za zauzimanje prvoga mjesta pred doigravanje i prednost domaćega terena u borbi za titulu.

 

Marin Šego je postao jedan od glavnih uzdanica momčadi Wisle. Njegove sjajne obrane u najvećim utakmicama kao što je bila i jučerašnja, ali i u dresu Zagreba gdje je briljirao protiv Barcelone, Kiela i u kvalifikacijskoj utakmici protiv Španjolske jasno govore o njegovim vratarskim kvalitetama.

Ono što ostaje nejasno jeste zašto izbornik Slavko Goluža uporno ignorira ovoga igrača i ne poziva ga u reprezentaciju niti daje realno objašnjenje svojih postupaka.

Vjerujemo kako će izbornik u budućnosti u reprezentaciju zvati samo najspremnije i najkvalitetnije a ne pojedince kojima će odabir kluba biti i ulaznica za reprezentativni dres.

 

Odgovori