Novi uspjesi karatista Brotnja

U Samoboru je proteklog vikenda održan 22. Grand Prix Croatia, jedno od najjačih natjecanja u karateu u ovom djelu Europe. Na turniru je nastupilo 1450 natjecatelja iz 19 zemalja. Na spomenutom natjecanju natjecatelji karate kluba Brotnjo osvojili su tri medalje, po jednu zlatnu, srebrnu i brončanu.

Katarina Sušac osvojila je dvije medalje, srebrnu u kategoriji kadetkinja gdje je na putu do finala pobijedila i aktualnu državnu prvakinju, i zlato u kategoriji mlađih kadetkinja gdje je i potvrdila ulogu favorita.

 

Anamarija Tomić osvojila je brončanu medalju. I Anamarija je bila blizu prolaska u finale, ali je na kraju ipak podijeljenom sudačkom odlukom u finale otišla reprezentativka Izraela.

 U borbama za odličje poraženi su Deni Šarac, Petra Grgić i Jelena Pehar koji su na taj način zauzeli peta mjesta, dok je Vilma Krasić na kraju bila sedma.

Zadovoljni smo nastupom na ovogodišnjem Grand Prixu. Još jednom smo se mogli uvjeriti u mogućnosti naših natjecatelja na ovakvom međunarodnom turniru, te sada imamo otprilike dva mjeseca da se pripremimo za nastup na državnom prvenstvu za mlađe kadete na kom očekujemo nove uspjehe, priopćeno je iz KK Brotnjo.


samobor 2013 226

 

Odgovori