U subotu prvi boksački turnir u Brotnju

Boksački klub „Brotnjo“ organizator je boksačkog turnira pod nazivom „Dani berbe grožđa 2022.“ koji se održava po prvi put u Čitluku, i to u sklopu istoimene tradicionalne turističko – kulturno-gospodarstvene manifestacije broćanskog kraja, dana 17. rujna 2022. godine s početkom u 14 sati.

4. kolo boksačke Lige Federacije BiH u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku okupit će više od stotinu natjecatelja iz mnogobrojnih klubova s područja Federacije BiH.

„Zadovoljstvo nam je biti organizatorom prvog ovakvog sportskog događaja u našem Brotnju. Manifestacija ‘Dani berbe grožđa’ po kojoj smo poznati na daleko idealna je prilika da Federalnu boksačku ligu dovedemo doma i domaćoj publici predstavimo naše mlade i uspješne sportaše. Širom BiH ostvarili smo zavidne rezultate na svim natjecanjima sto je pokazatelj da dobro radimo svoj posao. Dobrim rezultatima nadamo se i na ovom turniru“, istaknuo je Vjekoslav Bošnjak, predsjednik i trener Boksačkog kluba „Brotnjo“.

„Kao organizatori jedinstvenog boksačkog natjecanja u našoj općini, poduzeli smo sve korake kako bi organizacija bila na zavidnoj razini, a očekujemo pozitivno ozračje tijekom samoga natjecanja. Sretni smo što nam dolaze kolege i prijatelji iz drugih klubova, a posebno smo zadovoljno što će u ring izaći čak osam naših Brotnjaka. To im je prvi nastup pred domaćom publikom i potrebno im je ohrabrenje s tribina“, istaknuo je Rafael Pervan, trener i potpredsjednik kluba.

Turnir se organizira u suradnji s Boksačkim savezom Federacije BiH, a uz financijsku potporu Općine Čitluk i mnogobrojnih prijatelja sponzora koji prate i podržavaju rad kluba od samog početka. Ulaz na turnir je besplatan – priopćeno je iz BK “Brotnjo” Čitluk.

 

 

Odgovori