Uspješan nastup karatista Brotnja na 21. Grand Prix

Na 21. Grand Prix Croatia, tradicionalni turniru u karateu koji se proteklog vikenda održao u Samoboru natjecatelji Karate kluba Brotnjo ostvarili su izniman uspijeh osvojivši tri medalje, dvije zlatne i brončanu. Deni Šarac osvojio je zlatnu medalju u teškoj kategoriji za ml. kadete. Deni je do zlata stigao sa četiri pobijede. Treba istaknuti odličan finalni mec protiv Mađara Cszata.

Nakon slobodnog prvog kola četiri pobjede nanizala je i Katarina Sušac te osvojila zlato u kategoriji ml. kadetkinje -40 kg. Katarina je dominirala u kategoriji te je pobijedila uz impresivnu poen razliku 13:0.

Prvog dana natjecanja Anamarija Tomić osvojila je trece mjesto u kategoriji kadetkinje -47 kg Tomić je poražena od Talijanke Rachelee ,a do bronce je došla deklasiravsi Slovakinju 8:0, te teskom pobjedom protiv Mađarice 8:5.

 

 

Vilma Krasić i Iva Soldo ostale su na korak do pobjednickog postolja. One su porazene u borbama za medalju te su na taj nacin osvojile 5 mjesto, sto se u ovakvoj konkurenciji takode moze smatati uspijehom – priopćeno je iz Karate kluba Brotnjo.

 

 

 

Odgovori