USUSRET SAJMU GOSPODARSTVA MOSTAR 2024.: Bogat sajamski nastup HT Eroneta

I ove se godine HT Eronet predstavlja na jubilarnom 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru i to pod sloganom Ponovno najbrži, a što je vezanu uz nagradu kompanije Ookla za najbržu mobilnu mrežu u BiH u 2023. godini. Na izložbenom prostoru u paviljonu 2 svaki će sajamski dan biti ispunjen događanjima, bilo da se radi o promociji ili prezentaciji uređaja, usluga, gamingu ili promociji društveno-odgovornih projekata. Tako je, između ostaloga, u okviru partnerske suradnje sa Sveučilištem u Mostaru, planirano predstavljanje pobjednika SUM hackatona kroz izravnu prezentaciju rješenja i interakciju s korisnicima. Također, tijekom sajma bit će potpisan sponzorski ugovor s Maticom hrvatskom Mostar i predstavljen program Mostarskog proljeća 2024.

Planirana je i prezentacija MapApp aplikacije za mapiranje turističkih resursa/atrakcija koju je HT Eronet razvio u suradnji s partnerom Ericssonom Nikolom Teslom kroz pilot-projekt rađen s Gradom Mostarom.

Bit će predstavljeni i najnoviji mobilni uređaji Xiaomi 14 serije, kao i Samsungov portfolio s naglaskom na novu A seriju te nova usluga Event Wi-Fi. U sklopu gaming zone bit će priređena dva gaming turnira, a za pobjednike je HT Eronet osigurao vrijedne nagrade. Također će, u okviru svoga sajamskog nastupa, HT Eronet promovirati kampanju Glavu gore! Stop korištenju mobitela u prometu!, u suradnji s Federalnim ministarstvom prometa i komunikacija. HT Eronet sponzor je i zabavnog programa ovogodišnjeg sajma u sklopu kojega će biti održan i pub kviz s popularnim Dominikom Udženijom, a za najbolje kvizaše HT Eronet je također osigurao nagrade.

ODJEL ZA KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE

 

ž

 

Odgovori