Div iz Međugorja uspješno završio sezonu u Caserti

Andrija Stipanović završio je sezonu u talijanskoj Caserti. Div iz Međugorja svojom je borbenošću i igrama osvojio srca navijača te bio jedan od najvećih uzdanica kluba. Za brotnjo-sport. Andro govorio o sezoni u Italiji, plasmanu kluba i planovima za sljedeću sezonu.

Andrija, kako ocjenjuješ sezonu u Caserti?

Svojom prvom sezonom u Caserti sam zadovoljan iako mislim da je moglo biti još bolje da nisam imo 3 ozljede koje su mu sjeckale sezonu. Kadgod bi se vratio fizički., uvijek bi se dogodila neka nova ozljeda. Međutim, sve u svemu mogu biti prezadovoljan.

Koliko si zadovoljan plasmanom Caserte?

Plasman kluba nije realan i ne ocjenjuje našu sezonu iz nekoliko razloga, kako zbog ozljeda i zbog financijskih problema kluba. Izgubili smo 3 igrača jako bitna za ekipu i nismo mogli dati naš maksimum. Također, sedam utakmica prije kraja smo osigurali ostanak u ligi što je bio primarni cilj kluba i onda je trener dao šansu mladim igračima.

 

Navijači te obožavaju, postao si njihov idol.

Hvala im na tome! Vidjeli i su da se dajem 100% na terenu za klub i to su cijenili. Drago mi je iz razloga što su to jedni od najboljih navijača u ligi i iz toga razloga to mi je veliko zadovoljstvo.

Gdje planiraš sljedeću sezonu?

Još ne znam za sljedeću sezonu. Nadam se da ću ostat u Italiji jer mi stvarno odgovara liga, mentalitet ljudi i baš sam uživao igrati tamo.

Kolika je kvaliteta talijanske košarke?

Mislim da je kvaliteta košarke dobra. Tri talijanska kluba su nastupali zapaženo u Euroligi. Talijanska je liga dosta izjednačena i mislim da je to plus za tu ligu jer je svaka utakmica jaka i zanimljiva.

Tvoj nekadašnji klub Split ponovno se vraća scenu.

Drago mi je jako za splitsku košarku, posebno jer mi igraju prijatelji tu. Split je to, grad voli sport, treba im malo da eksplodiraju i to također pomaže momčadi. Nadam se da će ove godine dogurat što dalje.

 

Odgovori