Završena dva teniska turnira za rekreativce s područja općine Čitluk

Odigravanjem finalnih mečeva, sinoć su na Sport centru Međugorje završeni turniri za rekreativce s područja općine Čitluk „Međugorje cup“ i „Brotnjo cup“. Kroz dva turnira je prošlo 150 rekreativaca što jasno govori koliko je tenis popularan u ovome kraju.

Titulu najboljih su odnijeli Marko Musa koji je u finalu pobijedio Mateja Ćavara 3:6, 6:4,7:6 (Međugorje cup) i Željko Dodig svladavši Dominika Dodiga 6:0, 7:6. (Brotnjo cup). Oba meča su obilovala sjajnim i maestralnim potezima finalista koji su pokazali kako Međugorje s pravom nosi titulu najjačeg teniskog centra regije. Potporu turniru kao i cijeloj manifestaciji je dao i proslavljeni hrvatski tenisač Ivan Dodig koji je uručio pokale pobjednicima.

Sponzori ovoga događaja su bili Leda, Namex, Premier kladionica, mesnica Šišović, Općina Čitluk, vinarija Dodig, Sport centar Međugorje i Hercegovačka pivovara.

Projekt Dani tenisa nastavlja se i turnirom „Hercegovina Tour -35 – Carska vina 2020“ čime će završiti ova sportska manifestacija koja će, zahvaljujući sjajnoj organizaciji i interesu za tenis, postati tradicionalna.

Odgovori