Rivers: “Obožavam Zupca”, Zubac: “Bilo je malo čudno igrati protiv igrača s kojima sam do jučer trenirao”

Doc Rivers pomaže Ivici Zupcu da se što bolje prilagodi igri Clippersa, a smatra kako će već za godinu dvije jako napredovati.

“Obožavam ga. Obožavam njegovu veličinu, njegovu igru u pick and rollu. Puno bolje završava oko obruča nego što sam mislio, ali i bolje dodaje nego što sam mislio. Bit će puno bolji za godinu ili dvije, ali već sada je dobar.”

Noćas su Clippersi bili bolji od Lakersa sa 113:105, a LeBron James mogao bi se prvi put naći u situacija da nije ušao u doigravanje još od svoje druge godine u ligi. James naravno nije bio zadovoljan nakon novog poraza.

“Moraš nastaviti igrati do kraja i vidjeti što će se dogoditi. Govorim o tome već neko vrijeme, svi pričaju o doigravanju, ali mi moramo prvenstveno razmišljati o nama i o svakoj sljedećoj utakmici. Moramo shvatiti kako postati bolji kao momčad.”

Zadovoljan je bio Zubac koji je odigrao solidno u minutaži koju je dobio. dosta niske petorke s kojom su Lakersi igrali, Zubac je bio na parketu samo 14 minuta.

“Bilo je malo čudno igrati protiv igrača s kojima sam do jučer trenirao, ali bili smo koncentrirani, potpuno u utakmici, igrali čvrsto i pobijedili.”

U Clippersima je odlično prihvaćen i sve bolje se snalazi u igri nove momčadi.

“Odlično su me prihvatili od prvog dana i pomogli su mi da što lakše shvatim neke stvari. Doigravanje? Još je dosta utakmica ostalo i sve je moguće, ali moramo nastaviti ovako. Nikada nisam igrao u doigravanju, bit će to nevjerojatno iskustvo, jedva čekam.”

Zubac nije htio posebno komentirati situaciju u Lakersima koja je dosta loša.

“Ne znam što se događa u svlačionici i ne mogu ništa reći. Ako nešto i kažem, svi će izokrenuti moje riječi i nemam što posebno za reći.”

Odgovori