Hoće li “Bubamare” bez poraza osvojiti prvenstvo? Predsjednica i suradnici odlaze sa titulom prvaka!

U subotu je na rasporedu posljednje prvenstveno kolo u kojem naše “Bubamare” dočekuju košarkašice Rame. U slučaju naše pobjede sezonu ćemo završiti neporaženi, što je rezultat kojim se rijetke ekipe mogu pohvaliti. U sklopu najave za ovu utakmicu uspjeli smo dobiti izjave trenera Jerkića i prve persone našeg kluba predsjednice Zdravke Martinović, koja sa suradnicima odlazi sa čela Brotnja 94 na pobjednički način.

” Zadovoljan sam radom svojih igračica na treninzima te u subotu očekujem pobjedu. Moramo zatvoriti njihovu najbolju igračicu Mariju Zadro. Veliki dio ekipe nastavlja sa radom i nakon seniorskog budući da nas očekuje kadetsko prvenstvo”- izjavio je trener Damir Jerkić.

 

“Odlazimo iz kluba na najbolji mogući način, sa titulom prvaka. Još ukoliko to bude bez ijednog poraza onda će stvarno biti posebno. Sedam godina sam na čelu Brotnja 94, a prije toga sam bila član Uprave. Ponosna sam na svoj rad i rad mojih suradnika, posebno direktora kluba Ive Bevande. Vrijeme je za mlađe ljude, nadam se da će upravo takvi biti izabrani na Skupštini. Novom predsjedniku i direktoru želim da nastave gdje smo mi stali te klub podignu na još veću razinu- izjavila je Zdravka Martinović, predsjednica ŽHKK Brotnjo 94.

Utakmica Brotnjo 94 –Rama je na rasporedu u subotu (31. ožujka) u 18 sati.

 

brotnjo94.ba

 

Odgovori