Andrija Ćorić nastavlja sa sjajnim igrama

Zadar je odradio dobru utakmicu, utakmicu nakon koje Ante Nazor može biti zadovoljan i koja može poslužiti kao rehabilitacija za onu užasnu igru protiv Cibone. Osječani su dobili vrlo malo “jeftinih” poena, imali su vrlo kratku rotaciju s praktički sedmoricom igrača i drugačije nije niti moglo završiti.

Dvoznamenkastu razliku domaćin je stekao vrlo brzo i kasnije je mirno odrađivao posao. U drugom dijelu ritam gostiju je u potpunosti pao, Zadar je imao apsolutnu kontrolu i samo je povećavao razliku do konačnih plus 42

Martin Junaković ubacio je 22 poena uz pet osvojenih lopti dok je Stefan Fundić dodao 17 poena. Kod Osječana Andrija Ćorić ubacio je 20 poena, a Antonio Jordano 16.

Šibenčani nisu niti sanjali što im se sprema. Gorica im je na Baldekinu nanijela ružan poraz, pregazila ih je s 82:58 u susretu u kojem je domaćin vrlo kratko izgledao dobro.

U prvoj dionici još je sve išlo nekakvim povoljnim tijekom za domaćina, a onda je krenulo pucanje po šavovima. Goričani su igrali jako dobro, imali su više raspoloženih igrača i praktički koju god je Josip Sesar izmjenu povukao, ona je urodila plodom.

Završilo je s visokih 82:58, a kod Goričana istaknuli su se Ivan Majcunić sa 17 poena i Ivan Vraneš s 14. Kod Šibenke Ivan Gulin ubacio je 13 poena, a Ivan Mileković 12.

HT Prva liga, treće kolo:
Zadar – Vrijednosnice Osijek 114:72
Šibenka – Gorica 58:82

Odgovori