Andrija Stipanović:Naša prilika je timska košarka

Nakon sjajne sezone u turskom Trabzonsporu gdje se profilirao u jednog od najboljih centara lige, Andrija Stipanović nije imao puno vremena za odmor. Diva iz Međugorja očekuje nastup s bh. reprezentacijom na Europskom prvenstvu.

Najavljujući prvenstvo, Andro ističe kako će ono biti jedno od jačih. Sve reprezentacije igraju u najjačem sastavu i smatram da njih sedam ili osam mogu doći do samoga vrha i uzeti zlato.

Gdje je bh. košarka u toj konkurenciji?

Što se tiče nas mislim da možemo tražiti svoju šansu u timskoj košarci. Dobro smo spremni i dižemo se iz dana u dan. Na čelu sa Duškom Ivanovićem uz dobru formu možemo pomrsit svima račune.

Ipak, veliki hendikep je neigranje Teletovića i Nurkića.

Naravno, ta dva NBA igrača bi nam sigurno povećala šanse na prvenstvu, ali što je tu je, igramo i bez njih i trudit ćemo se dati sve od sebe.

To je i prilika za tebe da preuzmeš ulogu vođe.

Ja ću probat svoju ulogu u reprezentaciji iskoristit na najbolji način i nadam se da ću do početka prvenstva doći u najboljoj formu.

Na kraju razgovora, Andrija je prokomentirao povijesni uspjeh mladih Zmajeva.

Uspjeh mladih zmajeva je još jednom pokazao koliko talenta posjedujemo kao država. Nadam se da će nastaviti razvijat i mislim da se ne treba brinut za budućnost BIH košarke.

 

 

 

 

 

 

Odgovori