Antonio Prskalo: Poseban je osjećaj nositi kapetansku traku HŠK Zrinjski

Mladi nogometaš i kapetan juniora HŠK Zrinjski Antonio Prskalo zadnjih nekoliko godina je najbolji strijelac liga u kojima nastupa i jedan od najvećih talenata na ovim prostorima.  Evo što kaže o svojim igrama za Zrinjskii mladu reprezentaciju, te kakve su mu želje za budućnost.

Za početak čestitke na sjajnoj polusezoni?

“Hvala vam puno na čestitkama”!

Najbolji si strijelac juniorskog prvenstva, a mladi Plemići su u vrhu PL BiH. Kako si ti zadovoljan svojim igrama, ali i igrama cijele momčadi?

“Igramo dobro mada nas sreća u nekim trenutcima nije pratila. Drugi smo borit ćemo se do kraja ima još puno bodova u igri i mislim da smo mi jedina ekipa koja može ugroziti FK Sarajevo. Zadovoljan sam i sa svojim igrama i sa igrama čitave momčadi što je polusezona odmicala sve više kraju bili smo sve bolji i bolji, pa tako da se nadam da cemo tako nastaviti u drugom dijelu”.

Ti si i kapetan mladih Plemića, pa kakvi su osjećaji nositi kapetanski traku HŠK Zrinjski?

“Naravno da je osjećaj poseban nositi kapetansku traku HŠK Zrinjski, ali predstavlja i veliku odgovornost na terenu i izvan njega”.

Nastupao si i za prvi tim, te nedavno u Neumu postigao prekrasan pogodak, pa jesi li spreman za seniorski nogomet?

“Mislim da sam spreman za taj iskorak i nestrpljivo ga čekam”.

Stalan si član mlade reprezentacije BiH, pa koliko ti to znači u karijeri?

“Uvijek je lijepo igrati za reprezentaciju. Još mi je dodatan motiv biti u reprezentaciji BiH u 19 gdje je izbornik Mario Maka Ivanković s kojim sam osvojio kadetsku omladinsku ligu BiH”.

Zrinjski je na najboljem putu da obrani titulu, pa što misliš hoće li se to ostvariti?

“Da Zrinjski je na dobrom putu da odbrani titulu ja sam uvjeren da će ponovo titula doci u Mostar”.

Slijedi Svjetsko prvenstvo u Kataru, pa tko je tvoj favorit za naslov?

“Ima dosta dobrih reprezentacija mišljenja sam da će biti baš ovo svjetsko prvenstvo posebno i zanimljivo, a moj favorit je Argentina. I za kraj bi se želio zahvaliti vašoj stranici Hercegovina.in koja ne propušta ni jednu našu utakmicu kada igramo u Mostaru nadam se da će biti tako i u drugoj polusezoni. Hvala vam”.

Odgovori