Biciklističkom turom kroz broćanske vinograde završili 65. Dani berbe grožđa

Tradicionalna turističko-kulturno-gospodarstvena manifestacija, 65. Dani berbe grožđa „Brotnjo 2020“ završili su jučer biciklističkom turom „Biciklom kroz broćanske vinograde“ koju su organizirali Općina Čitluk i Biciklistički klub Brotnjo.

U vožnji biciklom kroz broćanske vinograde uz članove BK Brotnjo sudjelovali su članovi Biciklističkog kluba Ljubuški, ostalih klubova te rekreativci.

Biciklistička tura bila je podijeljena u dva dijela, turu dugu 16 km i turu dugu 25 km a u obje ture sudionici su, bilo da je riječ o djeci i početnicima ili članovima biciklističkih klubova, na biciklima prošli kroz dio broćanskih vinograda smještenih uz put kroz polje od Čerina do Čitluka.

Mali predah od bicikliranja sudionici vožnje kroz broćanske vinograde imali su kod stećaka na lokalitetu Visočica – Bakri, gdje su ih s osvježenjem dočekale članice i član HKUD Brotnjo te Borislav Šimović, član Organizacijskog odbora Dana berbe grožđa.

Prigodno druženje biciklisti su imali i na kraju ture, gdje ih je dočekao Predrag Smoljan, predsjednik Organizacijskog odbora i zahvalio im što su svojim sudjelovanjem obogatili ovogodišnje Dane berbe grožđa.

Bili su to Dani berbe grožđa održani u posebnim uvjetima, zbog čega je i program najstarije manifestacije ove vrste u BiH ali i šire, morao biti prilagođen.

Citluk.ba

Odgovori