Briljantna večer Marina Šege, Tin Lučin sjajan u remiju u Toulouseu

Montpellier je u svojoj dvorani pregazio Bešiktaš s vrlo visokih 40:16 potvrdivši kako je puno bolji protivnik. Razlika u kvaliteti je velika i to se osjetilo od samog početka susreta u kojem gosti nisu imali nikakve šanse.

Marin Šego odradio je sjajnu utakmicu, upisao je 13 obrana uz čak 65 posto obranjenih šuteva. Odličan je bio i njegov kolega na vratima Kevin Bonnefoi koji je dodao 12 obrana. Patrice Canayer dao je priliku svim igračima, a po šest golova postigli su Hugo Descat i Julien Bos dok su po pet dodali Frederic Pettersson i Lucas Pellas. Kod poraženih Gorkem Bicer postigao je četiri gola, a Josip Buljubašić nije bio među strijelcima.

Mjesec dana bukureštanski Dinamo bio je bez utakmica zbog problema s koronavirusom, ali povratak je bio odličan. U svojoj dvorani svladao je Nimes s 29:27. Ključnu ulogu s nekoliko velikih obrana u završnici imao je iranski vratar Saeid Heidarirad.

Sedam golova postigao je Nicusor Negru, a Jakov Vranković dodao je pet pogodaka. Kod Nimesa Benjamin Gallego zabio je osam golova, Mohamed Sanad sedam, a Ahmed Elsayed šest.

Odgovori