Broćanski kvartet u pohodu na nove europske medalje

Od 8. – 10. veljače u Turskoj će se održati Europsko karate prvenstvo za mlađe seniore, juniore i kadete. S velikim očekivanjima na Prvenstvo su otputovali i naši broćanski karatisti, Ivan Martinac, Jelena Zovko, Irena Prga i Marija Sušac.

Prije odlaska dali su izjavu za naš portal:

Irena Prga: Ovo mi je prvi put da nastupam na Europskom prvenstvu. Ne znam što mogu očekivati ali najvažnije je dati sve od sebe potruditi se pa će i rezultat doći. Upornost se uvijek isplati.

Jelena Zovko: Ovo je prvi put da idem na tako veliko natjecanje. Dosta sam truda uložila u pripreme te ću dati sve od sebe da ostvarim što bolji rezultat.

 


 

martinac

Ivan Martinac: Dat ću sve od sebe i ostaviti srce na tatamiju i uz malo sreće ako Bog da mogu napraviti dobar rezultat.

 

Ne mogu obećati medalju,ali s obzirom na pripreme koje smo imali kako u klubu tako i u reprezentaciji, priželjkujem dobar plasman. 


DSC 0161 thMarija Sušac: Vjerujem da mogu postići dobar rezultat. Odradili smo odlične pripreme i tempirali formu za ovo natjecanje. Konkurencija je velika ali uz dobar ždrijeb i malo sreće, sve je moguće, pa i medalja.

 

Našim karatistima želimo puno uspjeha bez obzira iz kojega kluba dolaze.  Na prvenstvo putuju u braća Brkić o kojima smo pisali na našim stranicama. Upravo je brotnjo-sport. protekle godine svjedočio povijesnom uspjehu Ivana Martinca na EP u Azerbajdžanu. Svima njima želimo da se i s ovoga prvenstva vrate bogatiji za nove medalje jer to i zaslužuju.

 

Odgovori