Brotnjo i GOŠK odigrali neriješeno

Nogometaši čitlučkog Brotnja i GOŠK-a iz Gabele odigrali su u nedjelju na Barama prijateljsku pripremnu utakmicu bez pogodaka. Obje momčadi na samom su početku priprema pa ne treba čuditi da ni napad predvođen vodećim strijelcem Prve lige Federacije BiH Željkom Malčićem ni napad domaće momčadi nisu uspjeli postići pogodak.

Petoplasirana momčad Prve lige Federacije BiH imala je više prilika za postizanje pogotka, no i domaći igrači predstavili su se u jako dobrom svijetlu, tako da trener Brotnja Tihomir Miloš može biti zadovoljan izvedbom momčadi koju priprema za nastavak natjecanja u Drugoj ligi NS FBiH – skupina Jug.

U proljetnom dijelu Druge lige FBiH navijači Brotnja na Barama će vjerojatno vidjeti poznata lica dvojice povratnika u redove Brotnja. Naime, u utakmici protiv Sarajeva za Brotnjo je nastupio Predrag Jurić, a u utakmici protiv GOŠK-a Josip Miloš. Pregovori s navedenom dvojicom igrača u završnoj su fazi, a u nastavku prvenstva konkurenciju u obrani Brotnjo pojačat će Stojanović iz Branitelja. Također, Brotnjo intenzivno traži i robusnog napadača koji će zauzeti mjesto u momčadi nakon što je Brotnjo napustio Matej Skoko.

 

Odgovori