Brotnjo poraženo od Starog Grada

FC Mostar SG Staklorad, jesenski prvak Premijer futsal lige BiH, pobijedio je sinoć u Čitluku MNK Brotnjo rezultatom 4:1. Nermin Kahvedžić postigao je tri, a Marijo Aladžić jedan pogotka za momčad iz Mostara, dok je strijelac za MNK Brotnjo bio je Marin Suton.

U prvih šest minuta utakmice 10. kola Premijer futsal lige BiH Nermin Kahvedžić tri je puta pogađao mrežu MNK Brotnjo. Vodeći strijelac lige jedini je postizao pogotke u prvom poluvremenu, a nakon sjajnog pivota u listu strijelac FC Mostar SG u nastavku se upisao i kapetan Mario Aladžić.

Aladžić je sredinom drugog poluvremena povisio prednost gostiju na 0:4, nakon čega je Marin Suton pred kraj utakmice postigao pogodak za domaću momčad.

MNK Brotnjo u stanci između dva dijela lige napustio je Marin Sesar. Futsal reprezentativac BiH prešao je u redove večerašnjeg protivnika Brotnjo, no ono što je još neobičnije je da će se u predstojećem razdoblju promijeniti cjelokupna uprava kuba. Promjena u upravljačkoj strukturi već je započela. Uprava s kojom je MNK Brotnju napravio zavidne rezultate svoje je mjesto prepustila skupini mladih entuzijasta i zaljubljenika u futsal koji su odlučili uskočiti u važnom trenutku i povesti Brotnjo dalje.

Novim članovima uprave „stara uprava“ stavila se na raspolaganje za pomoć oko rješavanja tehničkih i tekućih stvari kako bi se ova promjena što bezbolnije odrazila na momčad i rezultate MNK Brotnjo.

citluk.ba

Odgovori