Šego nakon velike utakmice: Mislim da sada idemo prema gore

Marin Šego bio je apsolutni junak pobjede protiv Katara (26:24). Ne brane se svaki dan četiri sedmerca za ovakvu pobjedu. Dobili smo +2, on je obranio 4, matematika je jednostavna, baš kao i Marin nakon susreta.


– Odlična utakmica, Pešić je odlično počeo, ja sam ga zamijenio. Mislim da sada idemo prema gore. Noga je OK, neka tako i ostane. Nije bilo jednostavno, jer dugo nisam igrao utakmice, ali eto ispalo je dobro i nadam se da ćemo nastaviti ljude činiti sretnima.VEZANE VIJESTI


Marino Marić, nepogrešiv sa šest metara i protiv Bahreina.
– Tvrda utakmica, cijelo vrijeme u egalu. Vodili smo što je dobro psihološki. Imali smo +3, ali se nismo uspjeli odvojiti. Dođu nam na jedan, pa ponovo. To je dobro za brušenje karaktera u stresnim momentima. Obrana odlična vratari isti mi smo dodali napad, neki su čak ušli i zadnjih deset minuta, svaka čast. Sada idemo dalje s tri boda, da se ne bi ponovio Japan moramo shvatiti Argentinu i Bahrein najozbiljnije.


Zlatko Horvat, najbolja utakmica na ovom SP.
– Ovo je bila ona Hrvatska. Igrali smo odličnu obranu, možda na momente porozno, ali igrali smo s ozbiljnom momčadi s kojom nije lako igrali. Igrali su strpljivo, ali ne mogu protiv nas sa strpljenjem. Naš cilj je četvrtfinale, nije važno s prve ili druge pozicije. Normabele treba čuvati, bit će još razloga za njih. Dobili smo snažnu podršku, dobili smo i video rukometaša Petrinje i to nam je sve bio snažan motiv.

Odgovori