Bubamare sutra igraju protiv Rame

Na rasporedu je zaostala utakmica iz prvog dijela prvestva. Dolaze nam dugododišnji sportski rivali i prijatelji iz Rame. Prenosimo izjave trenera Jerkića i mlade igračice Brotnja 94 Matije Doko. – “Od svojih igračica očekujem da nastave u istom ritmu kako su odigrale i prvu polusezonu. U susretu odigranom u Rami, za našeg protivnika nije nastupila njihova najbolja igračica Ružica Šimunović.

 

Stoga, smatram da rezultat iz prvog susreta nije pravi pokazatelj odnosa snaga ova dva kluba. Upravo od Šimunović i naše bivše igračice Marije Zadro će nam prijetiti najveća opasnost. Očekujem našu pobjedu”-izjavio je Damir Jerkić, trener Brotnja 94.

“Najbolja smo ekipa u ligi. Ne bojimo se igrati ni protiv koga, Brotnjo 94 je u Čitluku apsolutni favorit. Sve igračice su trenirale unatoč hladnom vremenu. U prvenstvenoj pauzi smo odradili mini pripreme te idemo po novu pobjedu i nastavak velikog pobjedničkog niza”- izjavila je Matija Doko.

Susret Brotnjo 94- Rama je na rasporedu u srijedu (29. veljače) u 18 sati i 30 minuta u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku.

Brotnjo94.ba

 

Odgovori