Čestitka Ivanu Dodigu na osvojenom petom Grand Slam turniru

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan uputili su, u svoje i u ime svih žitelja općine Čitluk, čestitku tenisaču Ivanu Dodigu na osvajanju Australian Opena. U čestitci stoji:

Poštovani Ivane,

ponosni smo na Vaš najnoviji uspjeh. Vaš nastup na Grand Slam turniru Australian Open u paru sa Slovakom Filipom Polašekom bio je izvanredan i jako nas veseli da ste u finalu ostvarili uvjerljivu pobjedu. Svojim najnovijim uspjehom potvrdili ste kako se napornim, predanim radom i ustrajnošću dolazi do velikih uspjeha. Vaš uspjeh ponovno je općinu Čitluk u svijetu predstavio kao nepresušno vrelo sportskih talenata. Svi smo ponosni da iz naše male sredine dolaze tako uspješni sportaši, a s ponosom gledamo i na Vašu ulogu uzora mladim sportašima. Kao tenisač sa osvojenih čak pet Grand Slam turnira u karijeri Vi svakako mladima dajete najbolji primjer i na tome Vam se iskreno zahvaljuemo.

O Vašoj sportskoj karijeri dovoljno govori podatak da ste u ovom trenutku hrvatski rekorder po broju osvojenih Grand Slam turnira. Želimo Vam još puno osobne sreće, zdravlja i sportskih uspjeha nakon kojih ćemo svi zajedno osjećati neizrecivi ponos i radost.

Načelnik općine ČitlukPredsjednik OV Čitluk
Marin Radišić, dipl.oec.Predrag Smoljan, dipl.oec.

Odgovori