Čilić ne putuje u Kraljevo, Škugor uskočio umjesto prvog hrvatskog reketa

Marin Čilić ipak neće predvoditi hrvatsku Davis Cup reprezentaciju u susretu protiv Srbije u Kraljevu. Čilić još uvijek nije spreman za tako naporan meč i umjesto njega za Kraljevo je otputovao Franko Škugor…

Hrvatska Davis Cup reprezentacija odradila je u Kraljevu prvi trening, a na njemu nije bilo Marina Čilića. U konačnici očekivan rasplet jer Čilić ove godine nema još nijedan meč u nogama i nije spreman za ovako naporan dvoboj.

“Marin nas je spasio prošle godine u Amsterdamu kada je došao umoran nakon osvajanja US Opena, nadali smo se čudu i da će nam iz SAD-a javiti da dolazi. Ipak bili smo svjesni da to baš i nije realno nakon tolikog izbivanja s terena”, prenosi Hina izjavu Željka Krajana.

 

U Kraljevu su tako Borna Ćorić koji će biti prvi hrvatski reket, Mate Delić, Marin Draganja i zamjena za Čilića Franko Škugor. Čini se kako Krajan nema dvojbe oko toga tko će igrati.

“Borna Ćorić i Mate Delić igrat će pojedinačne mečeve, a Škugor i Draganja igrat će parove. Srbija ima odličan par, ali mislim da imamo šanse i da nam je ovo trenutno najbolja kombinacija. Marin je u dobroj formi što je pokazao osvajanjem zadnja dva turnira.”

Srbija je u statusu favorita, ali Krajan se nada dobrome i s nestrpljenjem očekuje početak.

“Iza Ćorića je jako dobar nastup u Dubaiju i pobjeda nad Murrayom će mu puno značiti. Đoković i Troicki su favoriti, ali nakon Ćorićevog nastupa u Dubaiju s više optimizma očekujemo susret prvog dana između Troickog i Ćorića.”

 

Odgovori