Čitlučanke poražene na početku nove sezone

Nogometašice ŽNK Brotnjo jučer su započele natjecanje u novoj sezoni Prve ženske lige FBiH. U prvom nastupu u novoj sezoni Čitlučanke su odigrale hercegovački derbi u kojem su ih nogometašice ŽNK Široki Brijeg porazile 6:1.

Ana Buhač dovela je Široki Brijeg na Barama u vodstvo u 13. minuti, a izjednačujući pogodak u 26. minuti postigla je Ivana Cvitković. Tri minute kasnije Buhač je ponovno gošće dovela u vodstvo, dok je Lea Čepo pred kraj prvog poluvremena povećala prednost Širokog Brijega.

Anđela Bošnjak s dva i Slavica Glavota s jednim pogotkom u nastavku su potvrdile uvjerljivu pobjedu Širokog Brijega. Širokobriježanke su u provom kolu pobijedile Slogu 11:0 te su nakon dva kola vodeća momčad s dvije pobjede, koliko ima i posuški Inter.

U prvom kolu Čitlučanke su bile slobodne te im je jučerašnji nastup bio prvi u novoj sezoni, a u jučerašnjoj utakmici u dresu Brotnja debitirale su Lejla Ramić i Luna Mioč. Prve bodove nogometašice ŽNK Brotnjo tražit će u nedjelju na sarajevskon stadionu Otoka u utakmici 3. kola protiv Respekta.

ŽNK Brotnjo: Vračević, Grgurić, S. Barbarić, Milićević, M. Barbarić, Miletić, Doko, Vlaho, Grubeša (od 68. Pervan), Cvitković (od 63. Kvesić), Ramić (od 46. Primorac, od 48. Mioč).

ŽNK Široki Brijeg: Lovrić, Crnjac (od 80. Ćubela), Bakula, Glavota (od 84. Malekin), Šušak, Soldo (od 80. Galić), Bogdan (od 63. Ljubas), Buhač, Brzović, Čepo (od 63. Bošnjak), Soldo.

 

citluk.ba

Odgovori