Članovi KK Brotnjo Hercegovina osvojili 11 odličja na Prvenstvu Hrvatske u Rijeci

Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste održano je proteklog vikenda u Rijeci. Na prvenstvu je nastupilo 488 natjecatelja iz 57 klubova u uzrastu od 2006. do 2012. godišta, a nastup za natjecatelja KK Brotnjo-Hercegovina bio je iznimno uspješan jer su broćanski karatisti osvojili jedanaest odličja: tri zlatan, tri srebrna i pet brončanih.

Zlatne medalje i naslov državnih prvaka osvojili su: Martin Mandžo, Iva Lovrić i Nevenko Pehar, dok su srebrne medalje osvojili: Mihael Miličević, Dane Juričić i Stela Bulić. Brončanim medaljama na Prvenstvu Hrvatske okitili su se: Željko Pervan, Ivano Ivanković, David Paponja, Elena Raič i Eva Krasić.

– Čestitke SVIMA, osvajačima odličja i onima koji su ovaj put bili manje uspješni. Također, čestitamo Hrvatskom karate savez na odličnoj organizaciji natjecanja u ovim teškim epidemiološkom uvjetima, a zahvalu upućujemo roditeljima, Općini Čitluk, autoprijevozu PAP Tours i AC Ivanković. Roditeljima se zahvaljujemo što su u ova teška vremena za sport ipak dovodili redovito djecu na treninge. Općini Čitluk na pomoći u odlasku na natjecanje, kao i autoprijevozu PAP Tours i AC Ivanković na njihovoj podršci – navedeno je u priopćenju KK Brotnjo-Hercegovina.

Odgovori