Čović s novoimenovanim ministrima u Vladi Federacije BiH posjetio štand HT Eroneta

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović s visokim je stranačkim izaslanstvom i novoimenovanim ministrima u Vladi Federacije BiH posjetio izložbeni prostor HT Eroneta na mostarskom Sajmu gospodarstva.

Predsjednika Čovića i visoko izaslanstvo u kojemu je, između ostalih, bila i nova federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić, dočekali su članovi Uprave HT Eroneta – novi v.d. predsjednika dr. sc. Goran Kraljević i v.d. člana Uprave, izvršnog direktora za pokretnu mrežu, Draženko Pažin, te Tomislav Ruk i Gordana Bilić.

Dr. sc. Kraljević upoznao je predsjednika Čovića sa svim novinama i uslugama s kojima se ove godine HT Eronet predstavlja na sajmu te projektima koji su u planu.

Bila je to i prigoda za rezime sajamskog nastupa HT Eroneta:

“HT Eronet i ove se godine na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru predstavio sa sadržajnim i bogatim programom, rekao bih: napravili smo i korak dalje u našim sajamskim predstavljanjima. Uz sajam smo od samih početaka, tako da možemo slobodno kazati – rastemo zajedno. HT Eronet svojim se projektima, ponudom usluga i uređaja, ponovno učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije i digitalnog doba na ovim prostorima. Tijekom sajma predstavili smo, između ostaloga, i našu novu uslugu – Call Management Centar, a posebno je, kao što ste se mogli uvjeriti, bilo u gaming kutku gdje smo organizirali zanimljive turnire i vidjeli koliko je zapravo gaming zanimljiv te da ova brzorastuća industrija polako dolazi i među nas. Održivi razvoj – misli o onome danas, što će biti sutra – jedan je od naših osnovnih postulata, što smo potvrdili i kroz sudjelovanje na panelu u organizaciji Ericssona Nikole Tesle – Zelena tranzicija gradova i industrija”, kazao je dr. Kraljević.

Odgovori