Predstavljanje novih Devia proizvoda

Kao generalni uvoznik brenda Devia, Hrvatska pošta Mostar i ove godine na sajmu gospodarstva u Mostaru prezentira Devia proizvode, ističući najnovije proizvode, moderne bežične slušalice i pametne satove po pristupačnim cijenama.

Devia je poznata po svojoj modernoj i izdržljivoj dodatnoj opremi za pametne telefone, osnovana je 2008. godine, a danas je taj brend jedan od velikih konkurenata na međunarodnom i globalnom tržištu. U BiH je dostupan od 2019.godine.

Suradnja Hrvatske pošte Mostar i Devia predstavlja idealan spoj kvalitetne dostave i izdržljive dodatne opreme za pametne telefone. Svi proizvodi su pažljivo dizajnirani i izrađeni od visokokvalitetnih materijala, a korisnici koji odluče kupiti Devia dodatnu opremu putem Hrvatske pošte Mostar mogu iskoristiti posebne pogodnosti, kao što su besplatna dostava i popusti na određene proizvode.

Devia – dodatna oprema za mobitele se može pronaći u svim poštanskim uredima HP Mostar te se svi Devia proizvodi nalaze na našoj Internetskoj trgovini ePostShop. Osim dodatne opreme za mobitele, na ePostShopu kupci mogu pronaći bogatu ponudu malih kućanskih aparata, eko proizvoda, vinoteka, znanstvene i stručne literature ili školskih udžbenika i još mnoštvo atraktivnih proizvoda.

Odgovori