Danis Omanović pobjednik PlayStation turnira FIFA 22

Devetnaestogodišnji Mostarac Danis Omanović pobjednik je PlayStation FIFA 22 turnira koji je organizirao HT Eronet na svome sajamskom štandu.

Danis je dugi niz godina trenirao nogomet, a onda je ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu prebacio na videoigrice. U slobodno je vrijeme, kaže, strastveni igrač. Već je osvojio nekoliko turnira u Mostaru, kao i nekoliko onih u online verziji. U stvarnome životu, kako kaže, strastveni je navijač Liverpoola, dok u virtualnoj verziji navija za PSG. Najdraži mu je junak travnatih terena Fernando Torres.

Na ovaj je turnir došao kao jedan od favorita:

„ Dosad sam osvajao mnogo prvih mjesta, ali ova nagrada HT Eroneta – mobitel Sony XPeria 10 plus, najbolja mi je do sada. Čestitam na ideji i hvala na mogućnosti da odigramo ovako dobre virtualne tekme“, kazao je Danis.

U žestokoj konkurenciji 32 igrača, drugo mjesto je osvojio Anđelo Perić, a treće Ante Širić.

Nagrade pobjedničkom trojcu uručio je Denis Zubac, direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT Eroneta.

„U skladu s motom pod kojim nastupamo na sajmu – Rastemo s najboljima, turnir smo organizirali kako bismo se približili i mlađoj populaciji, ponajprije u smjeru vrhunske usluge pristupa internetu. Čestitamo pobjednicima i nadam se da ćemo u budućnosti imati još niz ovakvih turnira i sličnih događaja“, kazao je Zubac.

Odgovori