DBG 2013: Klubovi s područja općine Čitluk zajednički organiziraju karate turnir

U ponedjeljak, 29.04.2013. godine u Športskom savezu Brotnja Čitluk održan je radni sastanak predstavnika karate klubova iz naše općine (KK Hercegovina, KK Međugorje i KK Brotnjo) u svezi organizacije karate turnira u sklopu manifestacije “Dani berbe grožđa 2013.”, koji bi trebao postati tradicionalan.

Sastanku su nazočili: Pavo Zovko, Stipe Martinac, Dragan Prusina (KK Hercegovina), Ivan Raspudić, Mate Odak (KK Međugorje), Tihomir Ostojić, Mario Sušac i Pero Vučić (KK Brotnjo).

 

Ideja o organizaciji turnira potekla je nakon uspješne organizacije 4. kola lige Hercegovine u sklopu prošlogodišnjih „Dana berbe grožđa”, a s obzirom da naši karatisti već duži niz godina postižu odlične rezultate ideja za organizaciju spomenutog turnira pozitivno je prihvaćena od strane svih ljubitelja karatea i Športskog saveza, te predstavlja način uspostavljanja dobre suradnje klubova.

Nakon sadržajnih i konstruktivnih razgovora doneseni su slijedeći zaključci:

1. Organizatori turnira su KK Hercegovina, KK Međugorje, KK Brotnjo;

2. Predložen je Organizacijski odbor od predstavnika klubova i to:

KK Hercegovina: Pavo Zovko, Stipe Martinac, Dragan Prusina;

KK Međugorje: Ivan Raspodić, Mate Odak, Jure Milićević;

KK Brotnjo: Tihomir Ostojić, Mario Sušac, Pero Vučić;

3. Športski savez Brotnja Čitluk uputit će pismo namjere Organizacijskom odboru manifestacije “Dani berbe grožđa” u svezi turnira.

4. KS BiH upoznati sa organizacijom turnira radi kalendara za 2013.godinu;

5. Na slijedećem sastanku utvrditi: Plan i Program turnira;

6. Utvrđen je termin slijedećeg sastanka za petak, 03.05.2013. u 19:00 sati.

Treba napomenuti da je sastanak protekao u pozitivnom ozračju kako i priliči sportašima i da je ovo veliki iskorak za buduću sportsku suradnju klubova, a što će se utvrditi u narednom razdoblju, priopćeno je iz Športskog saveza Brotnja.

 

Odgovori