Dodig u paru s Brčićem obranio naslov u Ljubuškom

Odigravanjem finalnog meča, pred 20ak gledatelja, završen je teniski turnira parova ˝Ljubuški doubles 2021˝. Turnir je iz kalendara Hercegovina tour-a (35+), a igrao se od 16.-21.9.2021. na terenima TC Mostarska vrata. Nastupio je 21 par iz šire regije Hercegovine te inozemstva.

Do finala su se probili, prvi nositelji Željko Dodig/Niko Brčić iz Međugorja te drugi nositelji mostarska kombinacija Boris Medak/Mirko Rogić. Prvi set su bolje otvorili Mostarci i sa 6/2 riješili ga u svoju korist. Drugi set Međugorci se bude i u serijama od po 3 gema osvajaju ga sa 6/3 te poravnavaju ukupni rezultat na 1/1 u setovima. U drami tie-breaka seta, Mostarci su imali, činilo se, odlučujuću prednost 8/4. Međutim, kako u tenisu nikad nije gotovo, Dodig/Brčić osvajaju slijedećih 6 poena za redom i kradu pobjedu sa 10/8.

Na turniru je prikazana dobra igra parova, nastup kvalitetnih igrača rekreativaca, nastup gostiju iz Češke koji su svoj godišnji odmor iskoristili za nastup na turniru. Na turniru je zabilježeno čak 5 predaja mečeva tijekom turnira.

Odgovori