Na osmom „Memorijalu Ante Erić“ očekuje se najveći broj sudionika

Hrvatski nogometni klub Brotnjo iz Čitluka 2014. godine pokrenuo je turnir u spomen na Antu Erića, pokojnog trenera koji je bio prepoznatljiv po okupljanju djece i po predanom radu sa svim dobnim kategorijama čitlučkog nogometnog kluba.

Ovogodišnji, osmi po redu memorijalni turnir, u Čitluku će okupiti najveći broj sudionika, a osmi „Memorijal Ante Erić“ imat će i međunarodni karakter.

Turnir će se održati na Gradskom stadionu Bare 2. i 3. listopada uz sudjelovanje tridesetak momčadi iz BiH i Hrvatske. Prvog dana turnira natjecat će se mladi nogometaši rođeni 2012. godine, dok je drugi dan turnira rezerviran za nogometaše rođene 2013. godine.

– Počevši sa ovom godinom želimo Memorijalni turnir Ante Erić podići na puno veću razinu. Očekuje nas rekordan broj momčadi, igrat će se dva dana, a na turniru će nastupiti i nekoliko momčadi iz Republike Hrvatske – poručili su iz HNK Brotnjo u najavi međunarodnom Memorijala Ante Erić.

Ne sumnjamo da će i ove godine, baš kao i svih prethodnih, mladi nogometaši pokazati svu raskoš svog talenta i da nas u Čitluku očekuje pregršt odličnih utakmica.

Citluk.ba

Odgovori