GALIĆ I IVANKOVIĆ: Reprezentativni vratari koji će sutra biti na suprotnim stranama najavljuju futsal derbi u Čitluku

Sutra će se u Čitluku odigrati veliki derbi 4. kola Premijer futsal lige BiH, u kojoj će momčad MNK Brotnjo dočekati aktualnog prvaka BiH ekipu FC Mostar Stari Grad Staklorad.

Nakon tri kola i Brotnjo i momčad Starog Grada uz dvije pobjede i po jedan poraz imaju jednak broj bodova, što će dati i dodatnu draž ovoj utakmici.

Stanislav Galić i Josip Ivanković vratari su koji su protekli tjedan boravili u Poreču nastupajući zajedno za futsal reprezentaciju BiH, no ovoga puta će biti na suprotnim stranama.

-U Čitluku nas očekuje jedna jako teška utakmica. Brotnjo je kako to svi znamo jako dobar na svom parketu i uvijek su te utakmice bile tvrde i neizvjesne. Mogu kazati kako je to protivnik koji nam je i u protekloj sezoni zadao najviše problema, kako u Čitluku, tako i na našem parketu, kada su u jednom trenutku imali čak i prednost od 1:4. Što se tiče njihovog kadra, kapetan Pantić je stup ekipe Brotnja, veliko pojačanje je i moj kolega iz reprezentacije Zvonimir Ćavar. Tu su još uvijek opasni Marko Grgić i Ivan Marković, i neće biti lako. Na vratima Brotnja je i moj mlađi kolega iz reprezentacije Josip Ivanković kojemu predviđam jako dobru vratarsku karijeru. Sve u svemu pozivam navijače oba kluba da ispune dvoranu u Čitluku i uživaju u dobrom futsalu, kazao je za naš portal Stanislav Galić.

S druge strane mladi Ivanković nakon iskustva u reprezentaciji derbi očekuje pun optimizma.

 

-Moram prvo reći kako mi je poziv u reprezentaciju donio jedno novo iskustvo i nova znanja. Moram se zahvaliti i svojim starijim prijateljima Stanislavu Galiću i Darki Milanoviću od kojih sam mogao puno naučiti. Što se tiče sutrašnjeg derbija, s nestrpljenjem ga očekujem. Ovaj tjedan radili smo odlično te ćemo spremni dočekati sutrašnju utakmicu. Neće biti nimalo lagano, jer znamo kakav nam protivnik stiže u Čitluk. Ako je na vratima Stanislav Galić, u momčadi imate Bilala Jelića, Pavlovića, Mirka Hraća, Nermina Kahvedžića, Brazilca Danija koji je mozak ekipe, uz nedostatak Marija Aladžića, onda znate o kakvoj se ekipi radi.

No, i mi imamo svoje adute i neke stvari koje smo spremali za sutrašnju utakmicu, te se nadam kako uz pomoć naših vjernih navijača, koje pozivam da dođu što većem broju, možemo do pobjede, zaključio je mladi Ivanković za brotnjo.info.

Kažimo kako se derbi susret MNK Brotnjo – FC Mostar Stari Grad Staklorad sutra od 19:30 u GSD u Čitluku.

Odgovori