Održan drugi humanitarni turnir „Loptom do dobrote“

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk održan drugi spektakularni humanitarni turnir „Loptom do dobrote“. Na turniru četiri čitlučka kafića nastupile su brojne sportske zvijezde, a prikupljanje sredstava za potrebite u Brotnju i za Udrugu Susret podržao je jako veliki broj Brotnjaka kupnjom ulaznica, te brojni sportaši i gospodarstvenici dajući svoj doprinos održavanju tombole.

Na turniru su svoje ekipe imali Caffe Paris, The Pub, Caffer Premier i Club Bumerang. Svaka od ekipa imala je u svojim redovima brojne sportske zvijezde, no valja istaknuti da su svojim dolaskom turnir uveličali tenisač Ivan Dodig, rukometni vratar Marin Šego, Mateo Sušić, Nikola Katić, Nikola Moro, Luka Menalo, Stanko Bubalo, Wagner, Igor Musa i brojni aktivni i umirovljeni nogometaši.

Zahvalu svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem turniru na početku programa uputili su Jasminka Vasilj, predsjednica Udruge Susret i fra Goran Azinović, a nakon uvodnog dijela uslijedila su polufinala u kojima su finale izborile ekipe The Puba i Caffe Parisa.

Prije finalnog ogleda publika je imala priliku na dijelu vidjeti veterana HNK Brotnjo i NK Široki Brijeg. Također, uz iskusne nogometne znalce, svojim sudjelovanjem u programu doprinos održavanju turnira dali su polaznici škola nogometa HNK Brotnjo i NK Međugorje, kao i mažoretkinje općine Čitluk.

Tijekom jučerašnjeg dana na prvom mjestu je bila dobra zabava i dijeljenje radosti Božića, ali publika u GSD Čitluk s velikim je zanimanjem pratila i finalno nadmetanje ekipa Caffe Parisa i The Puba koje je odlučeno izvođenjem šesteraca.

U regularnom dijelu obje ekipe postigle su po dva pogotka. Pogotke za Paris postigli su Petar Bosančić i Nikola Moro, dok su na drugoj strani pogotke postigli Pero Stojkić i Blago Gašpar. Andrijano Dujmović, iskusni futsal vratar, pokazao se prilikom izvođenja šesteraca kao prevaga na stani Parisa, a Dujmović je na kraju izabran i za najboljeg vratara turnira.

Njegov suigrač na turniru Nikola Moro, inače član moskovskog Dinama, izabran je za najboljeg igrača turnira, a najbolji strijelac bio je Luka Lučić.

Ivan Prskalo, Ivan Ivanković i Tomislav Bevanda i ove su godine uložili mnogo truda u organizaciju spektakularnog humanitarnog turnira koji su Brotnjaci, ali i brojni drugi zavoljeli od samog početka te mu svim srcem daju podršku.

citluk.ba

Odgovori