FOTO: MNK Brotnjo – MNK Kaskada 8:5

U 4. kolu Premijer futsal lige malonogometaši Brotnja na domaćem su parketu pobijedili MNK Kaskada 8:5. Trostruki strijelci u sinoćnjoj pobjedi Brotnja bili su Tomislav Bevanda i Marin Šunjić, a po jedan pogodak za Brotnjo postigli su Josip Bošković i Mirko Hrkać. S druge strane Avdo Huskanović i Zijad Ahmić postigli su po dva pogotka za Kaskadu, a s jednim pogotkom priključio im se Mirzet Topčagić.

Obje momčadi praktično su realizirale prve napade na utakmici pa su već u prvoj minuti postignuta dva pogotka. Huskanović je postigao pogodak za Kaskadu, a Bevanda za Brotnjo, nakon čega je Šunjić s dva pogotka u nizu donio prednost Brotnju. U prve četiri minute postignuta su četiri pogotka pa su gledatelji mogli uživati u izuzetno efikasnom otvaranju utakmice.

 

Drugi pogodak na utakmici Huskanović je postigao u 6. minuti i smanjio na 3:2. Prednost od dva pogotka Brotnjo je ponovno imalo nakon pogotka Hrkaća, a Bošković je 9. minuti postigao pogodak za 5:2. Konačni rezultat prvog poluvremena, Brotnjo – Kaskada 6:2 postavio je Šunjić, postigavši svoj treći pogodak na utakmici.

Gosti su u nastavku preko Ahmića smanjili na 6:3. Na pogodak malonogometaša Kaskade pogotkom je odgovorio kapetan domaćih Bevanda. Ahmić je sedam minuta prije kraja utakmice ponovno svladao Galića, a Bevanda je ponovno pogotkom, trećim na utakmici, vratio Brotnju četiri pogotka prednosti (8:4), koliko su malonogometaši trenera Gorana Boškovića imali i na početku drugog poluvremena.

Konačni rezultat utakmice (8:5) postavio je Topčagić u finišu utakmice 4. kola.

MNK Brotnjo: Galić, Šunjjić, T. Bevanda, Bošković, Marić, Dujmović, Z. Bevanda, Ćavar, Dujmović, Čilić, Jerković, Hrkać.

MNK Kaskada: Spahić, Topčagić, Ahmić, Mujčić, Huskanović, Hamidović, Spahić, Alić.

 

citluk.ba

 

Odgovori