Manuela Dedaj prešla u ŽNK Neretva

Nakon tri godine provedene u ŽNK Brotnjo, Manuela Dedaj, najbolji strijelac i kapetanica kluba, prešla je u redove ŽNK Neretva iz Metkovića. 21-godišnja napadačica novom se klubu priključila na početku priprema za novu sezonu Prve hrvatske nogometne lige za žene u kojoj se natječe deset klubova.

Na odlasku iz kluba Manuela se zahvalila suigračicama, trenerima i upravi kluba na neizmjernoj podršci, a u ŽNK Brotnjo na odlazak Dedaj u najviši rang natjecanja u ženskom klupskom nogometu u Hrvatskoj gledaju kao na priznanje za dobar rad same igračice, ali i cijelog kluba.

– Ovo je veliki uspjeh za ŽNK Brotnjo jer smo stvorili igračicu koja je pokazala da se trudom i radom iz male sredine može doći do velikog uspjeha. Prelazak naše igračice u ŽNK Neretva dokaz je da se u ŽNK Brotnjo radi kvalitetno, o čemu svjedoči i poziv u reprezentaciju koji je naša igračica Marija Doko dobila u protekloj godini. Sve navedeno daje nam nadu u još veći razvoj ženskog nogometa u općini Čitluk – poručili su iz ŽNK Brotnjo.

Odgovori