Brotnjo u srijedu gostuje u Sarajevu

Doigravanje za prvaka BiH u futsalu počinje u srijedu, 24. travnja gostovanjem MNK Brotnjo kod MNK Centar u Sarajevu. Prvo kolo doigravanja tako će ponuditi ogled prvoplasirane i drugoplasirane momčadi Prve lige FBiH, a uz Brotnjo i Centar, osvojivši Prvu ligu RS, doigravanje su izborili i malonogometaši KMF „Tango” iz Istočnog Sarajeva.

Budući da malonogometaši ni ove sezone nisu igrali zajedničko prvenstvo o novom prvaku BiH odlučivati će doigravanje. Prvi nastup u doigravanju igrači Brotnja imat će već u srijedu, stoga se u klubu obavljaju posljednje pripreme za doigravanje.

 

Trener Mario Prskalo Unana u završnicu kreće s gotovi istim igračkim kadrom. Po završetku natjecanja u Prvoj ligi Federacije Brotnjo je napustio Vedran Marić, a Čitlučani su na njegovo mjesto doveli iskusnog Marka Kvesića. Uz Marića član Brotnja više nije ni Ivan Biloš, no veliki plus za Brotnjo je povratak kapetana Tome Bevande koji zbog bolesti nije nastupao za futsal reprezentaciju BiH na kvalifikacijskom turniru u Slovačkoj.

Reprezentacija je u Slovačkoj izborila dodatne kvalifikacije za EP u Belgiji, a budući da su desetorica reprezentativaca članovi klubova koji će se natjecati u doigravanju sigurno smo kako nas očekuje odličan nogomet.

Raspored završnice prvenstva BiH:

1. kolo 24.04: MNK “Centar” Sarajevo – MNK “Brotnjo” Čitluk

2. kolo 27.04: MNK “Centar” Sarajevo – KMF “Tango” Istočno Sarajevo

3. kolo 30.04: MNK “Brotnjo” Čitluk – MNK “Centar” Sarajevo

4. kolo 04.05: MNK “Brotnjo” Čitluk – KMF “Tango” Istočno Sarajevo

5. kolo 08.05: KMF “Tango” Istočno Sarajevo – MNK “Centar” Sarajevo

6. kolo 11.05: KMF “Tango” Istočno Sarajevo – MNK “Brotnjo” Čitluk

Citluk.ba

 

Odgovori