HŠK Zrinjski-HNK Brotnjo 4:0

Trener Perić isprobao je danas 22. nogometaša, tako da smo u prvom dijelu vidjeli one iskusnije, dok su u drugom šansu dobili oni koji se tek trebaju dokazati.

HŠK Zrinjski: Melher, Markić, Aničić, Stojkić, Marković, Žuržinov, Arežina, Muminović, Pehar, Bibić i Marjanović. U drugom dijelu: Hadžić, Sesar, Radeljić, Vrljić, Perić, Vrdoljak, Rozić, Martinović, Ivešić, Čilić i Ferenc.

HNK Brotnjo: Šego, J. Brajković, M. Miličević, Miletić, D. Miličević, Mustapić, Badalić, Miloš, Skoko, V. Soldo, Pehar. (još su igrali: D. Soldo, A. Brajković, Barbarić, Ostojić, Šarac, Juričić i Gagro).

U prvom dijelu potpuna dominacija Zrinjskog što je rezultiralo i rezultatom 3:0. Prvo je Muninović u 15. minuti doveo Plemiće u vodstvo od 1:0, da bi Arežina velemajstorskim pogotkom u 19. povisio na 2:0. Na asistenciju Pehara Žuržinov je u 25. minuti pogodio na 3:0, i to je bio rezultat prvog dijela.

U drugom dijelu ravnopravnija igra Brotnja, a konačan rezultat od 4:0 postavio je nakon odličnog solo prodora u 70. minuti Ferenc.

hercegovina.info

 

Odgovori