FOTO: Club Romana pobjednik turnira “Krehin Gradac 2012”

„Krehin Gradac 2012.”, malonogometni turnir sa izuzetno vrijednim nagradnim fondom za momčadi, ali i posjetitelje, završio je sinoć velikim finalem u kojemu je ekipa Cluba Romana svladala Plavi podrum (5:4). Budući da je finalna utakmica završila 1:1, Romanu je u 2. minuti u vodstvo doveo Nijaz Mulahmetović a Marin Galić je u 29. minuti poravnao na 1:1, laskavom titulom pobjednika turnira igrači Romane okitili su se tek nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke.

Prvi izvođač za Plavi podrum na sinoćnjem finalu bio je Tomislav Bevanda čiji udarac pogađa stativu, a nakon Bevande Ivan Pinjuh pogađa i dovodi Romanu u vodstvo.

U drugoj seriji udaraca s bijele točke sigurni izvođači bili su Fabijan Bulić (Plavi podrum) i Matej Čilić (Romana), baš kao i u trećoj Ivo Barbarić (Plavi podrum) i Nijaz Mulahmetović iz Romane. Četvrti izvođač za Plavi podrum bio je Josip Pervan, koji pogađa za 4:4, nakon čega Jure Musa ponovno dovodi Romanu u vodstvo, a za konačno slavlje Romane pobrinuo se vratar Stanislav Galić obranivši pokušaj Marina Galića.

Prije finalne utakmice odigrana je i utakmica za treće mjestu u kojoj je ekipa Gardens Karlika s uvjerljivih 5:0 pobijedila Hvidru Mostar. Dobru partiju Karlika prepune tribine sportskog centra u Krehinom Gracu nagradile su zasluženim pljeskom, a još veći pljesak od onoga za igru ekipa Karlika pobrala je svojom humanošću. Naime, nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 1000 KM igrači i vodstvo Gardens Karlika poklonili su gospođi Jeleni Sudar iz Krehin Graca.

U pauzi između utakmice za treće mjesto i finalnog ogleda snage su u revijalnoj utakmici odmjerili veterani iz Krehin Graca i Čitluk Sela, a pobijedili su veterani iz Graca rezultatom 3:2.

Baš kao i na svi turnirima i na turniru „Krehin Gradac 2012″ uz najbolje momčadi proglašeni su i najbolji pojedinci, kao i fair play momčad. Nagrada za fair play pripala je mostarskoj Hvidri, dok je Stanislav Galić proglašen za najboljeg vratara. Najbolji strijelac turnira sa sedam postignutih pogodaka bio je Marko Bejo, dok je priznanje za najboljeg igrača osvojio Josip Pervan.

Priznanja i nagrade najboljim ekipama i pojedincima turnira uručili su proslavljeni košarkaš Zoran Planinić i načelnik općine Čitluk Ivo Ino Jerkić, a turnir je završio izvlačenjem tombole u kojoj je glavna nagrada bio poklon bon u vrijednosti 1000 KM Studija keramike „Brotis”.

 

citluk.ba

 

Odgovori