Odgođene utakmice 4. kola skupine C

Nakon što su jučer i prekjučer zbog loših vremenskih uvjeta odgođene utakmice 4. kola skupine A i skupine B danas je zbog smrtnog slučaja u Čerinu odgođeno odigravanje 4. kola skupine C Malonogometne lige MZ općine Čitluk „Brotnjo 2012″. Podsjetimo, večeras su u Čerinu utakmice 4. kola trebali odigrati Donji Veliki Ograđenik – Gornji Ograđenici i Čerin – Krehin Gradac.

 

Zbog navedenih odgoda raspored odigravanja utakmica doživio je bitne izmjene, a Liga bi se trebala nastaviti sutra u Donjoj Blatnici dvjema utakmicama skupine D i jednom utakmicom skupine C. Tako će prema novom rasporedu Biletići i Čalići igrati u 20.30 sati, sat kasnije na teren će Donja Blatnica i Donji Hamzići. Dok će u 22.30 sati igrati Donji Veliki Ograđenik i Gornji Ograđenici.

Četvrto kolo skupine A na rasporedu je u petak 27. srpnja kako smo već ranije i najavili, a u ponedjeljak 30. srpnja ponovno će se igrati tri utakmice. Pa će tako u Međugorju (Ćorkov dolac) igrati: 20.30 sati Čalići – Donja Blatnica, 21.30 sati Bijakovići – Biletići i 22.30 sati Čerin – Krehin Gradac.

U utorak 31. srpnja utakmice će se igrati prema ranijim najavama, a odgođeno kolo skupine B na rasporedu je u srijedu.

 

citluk.ba

 

Odgovori