Nogometašice ŽNK Viktorija pobjednice turnira „Ladies open Brotnjo 2019“

Nogometašice ŽNK Viktorija iz Slavonskog Broda pobjednice su drugog izdanja „Ladies open Brotnjo“, turnira u ženskom nogometu koji organizira ŽNK Brotnjo iz Čitluka. U finalu međunarodnog turnira susrele su se nogometašice ŽNK Viktorija i ŽNK Brotnjo, a nogometašice iz Slavonskog Broda slavile su 6:0 u finalnoj utakmici.

U finalnoj utakmici Viktorija je bila jako dominantna te je zasluženo osvojila međunarodni turniru u Čitluku u čije se finale plasirala pobijedivši ŽNK Inter iz Posušja, dok je Brotnjo finale izborilo jučerašnjom pobjedom nad ŽFK Respekt iz Sarajeva. Ekipe koje su prvog dana turnira poražene danas su odigrale utakmicu za treće mjesto u kojoj je Inter slavio 17:1.

Nakon finalne utakmice upriličena je svečana dodjela pehara, medalja, priznanja i zahvalnica na kojoj se Dane Bevanda, predsjednik ŽNK Brotnjo, zahvalio svim igračicama i predstavnicima klubova na dolasku, a potom su predstavnici ŽNK Brotnjo uručili pehare i medalje za treće, drugo i prvo mjesto na turniru te nagrade najboljim pojedincima.

Za najbolju igračicu proglašena je Monika Čavić iz ŽNK Viktorija, Marija Doko iz ŽNK Brotnjo bila je najbolji strijelac turnira, dok je Ivana Hrkać proglašena za najbolju vratarku. Sportski i u duhu fair-playa Hrkać je nagradu za najbolju vratarku predala kolegici Mirjam Krajnović (ŽNK Viktorija).

Inače, nagrada za fair-play pripala je ekipi ŽFK Respekt, čiji su predstavnici domaćinima iz ŽNK Brotnjo, nakon uručivanja zahvalnica za sudjelovanje, također uručili prigodne darove.

Odgovori