Embiid ponovno radio velike probleme Ivici Zupcu, Sixersi slavili u Los Angelesu

Joel Embiid je najteži protivnik Ivici Zupcu, uredno s njim ima dosta problema, ali ništa neobično, riječ je o ponajboljem centru lige.

Tako je bilo i noćas, Embiid je ponovno bio vrlo raspoložen i vodio je Sixerse do pobjede u Los Angelesu. U prvom ovosezonskom dvoboju ubacio je 44 poena, a u drugom tri poena manje.

Clippersi su se uspjeli izvući iz visokog zaostatka u koji su ušli u prvom poluvremenu, poveli su ubačajem Zupca preko Embiida u drugom dijelu, ali završnica je pripala 76ersima koji su otišli do pobjede.

Philadelphiji je ovo treća uzastopna pobjeda dok je LA ponovno na 50-postotnom omjeru i nikako krenuti prema naprijed većim koracima.

U izjednačenom dvoboju Clippersi su imali 18 izgubljenih lopti što se pokazalo ipak previše da bi se svladao ovakav protivnik.

Zubac je za 35 minuta ubacio 12 poena (5/7 za dva, 2/2 slobodna) uz devet skokova i dvije blokade, Kawhi Leonard ubacio je 27 poena, a Norman Powell 16.

Kod Philadelphije Embiid je završio s 41 poenom i devet skokova, Tyrese Maxey ubacio je 22 poena, a 20 Tobias Harris (šest skokova, šest asistencija, pet osvojenih lopti).

Odgovori