Za naš portal govori košarkaš Bariša Krasić

Brotnjak Bariša Krasić dokazano je ime u svijetu hrvatske košarke. Borbenost, srčanost, maksimalna angažiranost na terenu i precizan šut karakteristike su kojima možemo opisati nekadašnjeg kapetana Cibone i Brotnja, igrača Cedevite njemačkog Artland Dragonsa i grčkog Ikaros Esperosa. Nakon nekoliko sezona u grčkoj i ciparskoj ligi, Bariša je ove godine potpisao za Zadar. Za naš portal, dao je intervju.

Bariša, jesi li zadovoljan svojim igrama u ovoj sezoni?

Uvijek se može bolje,bilo je određenih segmenata u igri i određenih utakmica gdje je trebalo biti puno bolje,međutim dosada se može reci da je zadovoljavajuće.

 

Kakva je atmosfera u momčadi?

Atmosfera u momčadi je jako dobra,uglavnom su to sve mladi momci željni dokazivanja na čelu sa mladim i ambicioznim trenerom koji radi vrhunski posao. Šteta je što kvalitetan rad nismo materijalizirali u koju pobjedu više,tu prvenstveno mislim na utakmicu u Širokom Bijegu i Beogradu protiv Partizana gdje smo kontrolirati utakmicu 35 min. ali nismo uspjeli izdržati do kraja.

Kako ocjenjuješ dosadašnji nastup Zadra u ABA ligi?

Naš cilj ove sezone je osigurati opstanak u ABA ligi i na dobrom smo putu da to napravimo. Jedini loš nastup i kiks je bio protiv MZT u Zadru. Mislim da smo s obzirom na prikazanu igru trebali imati barem još dvije pobjede međutim to je posljedica neiskustva i toga sto je većini naših igrača ovo prva sezona igranja u ABA ligi koja je jako kvalitetna i zahtjevna.

Očekivanja u prvenstvu Hrvatske?

U hrv. prvenstvu očekujem da osvojimo jedno od prva 3 mjesta koja vode u ABA ligu narednu sezonu.

 

Odgovori