FOTO: Dinamo odradio jutarnji trening, Samir i Lončarić trenirali po posebnom programu

Nogometaši Dinama odradili su jutarnji trening na terenima Sportskog centra Circle International. Nakon što je jučer u večernjim satima trener Ante Čačić, zbog putovanja, odradio samo laganiji trening koji je uključivao rastrčavanje i istezanje ovo je prvi „jači” trening Dinamovaca u Međugorju. Jutarnji trening Dinamovci su započeli sa laganim rastrčavanjem uz vođenje lopte, a nastavili podijeljeni u dvije skupine. Jedna skupina igrača je nastavila, pod budnim okom Ante Čačića, raditi s loptom, dok je druga skupina igrača odrađivala vježbe za snagu i izdržljivost.

Nakon odrađenih serija skupine su zamijenile uloge, tako da su i jedni i drugi radili s loptom, ali i na snazi i izdržljivosti.

 

Samir i Lončarić su danas radili po posebnom programu, jer Samira muči Ahilova tetiva dok Lončarić ima problema s trbušnim zidom. Prije sinoćnjeg prvog treninga ekipi se priključio i Igor Bišćan, a u Međugorje je stigao i Zoran Mamić.

Igrače Dinama danas još očekuje trening u 15.30, kao i gostovanje na Plavoj večeri koju u hotelu Park organizira NK Široki Brijeg.

Novost vezana za Modre je i vijest da je Pedro Morales i službeno otišao na jednogodišnju posudbu u Universidad de Chile. Čileanski klub iz kojega je i došao u Dinamo.

pogled.ba

 

Odgovori