Potpolje i Gradac izborili finale

Pobjedama u polufinalnim utakmicama momčadi MZ Potpolje i MZ Krehin Gradac izborile su plasmanu u finale Lige veterana. Momčad MZ Potpolje u prvom je polufinalnom susretu lako savladala MZ Čitluk Grad. Malonogometaši iz Potpolja igrali su bolje tijekom cijele utakmice, tako da su na kraju zasluženo slavili s visokih 8:3.

Za razliku od prve utakmice večeri polufinalni ogled između MZ Krehin Gradac i UMZ Blizanci/Tepčići bio je daleko zanimljiviji.

Gračani su uspjeli povesti 3:1, no igrajući pred kraj susreta s golmanom igračem UMZ Blizanci/Tepčići uspjela je smanjiti na 3:2. U preostale dvije minute utakmice rezultat se nije mijenjao pa će o pobjedniku Lige veterana u finalu odlučivati MZ Potpolje i MZ Krehin Gradac.

Završnica „Malonogometne lige veterana MZ 2012.” ove se godine igra u sklopu obilježavanja Dana općine, pa će tako u nedjelju 20. svibnja s početkom u 20.00 sati MZ Čitluk Grad i UMZ Blizanci/Tepčići odigrati utakmicu za treće mjesto, a sat kasnije u Gradskoj športskoj dvorani odigrati će se i finale.

 

Odgovori