Mladi nogometaši Brotnja na turniru u Posušju osvojili drugo mjesto

Drugi međunarodni turnir „Posušje kup 2019“ održan je u subotu i nedjelju a među šesnaest klubova sudionika ovog turnira bio je i HNK Brotnjo. Dvodnevni turnir odigran je u tri uzrasne kategorije, tako da su na turniru nastupile ukupno 34 ekipe.

U dijelu turnira u kojemu su se natjecali najmlađi natjecatelji, nogometaši rođeni 2011. i 2012. godine, HNK Brotnjo osvojio je drugo mjesto.

Natjecanje na turniru mladi nogometaši Brotnja započeli su u skupini B, u kojoj su upisali jednu pobjedu i jedan poraz te su osvojili drugo mjesto. Osvojeno drugo mjesto Čitlučanima je donijelo plasman u četvrtfinale, a protivnik Brotnja u četvrtfinalu bio je NK Mračaj.

Brotnjo je ekipu iz Runovića u četvrtfinalu pobijedilo 4:1, nakon čega je Brotnjo u polufinalu svladalo Školu nogometa AS Međugorje 2:1.

Premda je u finalu ekipa trenera Tomislava Pavlovića Mićka imala prednost 1:0 protiv ekipa Posuša do tri posljednje minute, domaćini turnira do kraja utakmice uspjeli su preokrenuti rezultat i s pobjedom 2:1 osvojiti turnir.

Nakon finalne utakmice nogometaši HNK Brotnjo čestitali su kolegama iz Posušja na pobjedi, a iz kluba su se zahvalili roditeljima na potpori s tribina, Općini Čitluk i načelniku Marinu Radišiću na pomoći u radu kluba te su najavili da će mladi nogometaši, kojima je nastup u Posušju u ovom sastavu jedno od prvih natjecateljskih iskustava, nastaviti marljivo trenirati kako bi maksimalno ostvarili svoje potencijale.

 

citluk.ba

Odgovori