Gem Set Hrvatska: Čilić u Pertinju dovodi Dodiga, Modrića, Mektića, Mandžukića…

Vratiti djeci osmijeh na lice jedan je od glavnih ciljeva projekta Gem Set Hrvatska, koji će se održati u Petrinji, 12. i 13. srpnja 2021. godine.

Drugo izdanje ovog jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, ponovno će okupiti zvjezdana imena hrvatskog sporta, predvođena našim proslavljenim tenisačem Marinom Čilićem, a svi zajedno omogućit će djeci da se druže i vježbaju na dva nova multifunkcionalna sportska igrališta koja će biti izgrađena sredstvima prikupljenim ovim humanitarnim događanjem.

U Petrinji će tenis zaigrati Luka Modrić, Marijo Mandžukić, Mate Pavić, Nikola Mektić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Ante Rebić, te brojni drugi sportaši i sportašice.

Gem Set Hrvatska će ove godine trajati dva dana, a bogati program te sadržaji pretvorit će Petrinju u svojevrsni tenis village, po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire. Osim teniskog turnira, koji će se održati 13. srpnja i u kojem će poznati tenisači zaigrati u paru s poznatim sportašima iz drugih sportova na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović, posjetitelje u parku pored osnovne škole očekuju dva dana prepuna raznih zabavnih, sportskih te kulturnih sadržaja poput besplatnih kino projekcija, darivanja krvi, sportskih radionica, zdravstvenih i zabavnih aktivacija te gastro sadržaja.

Ulaz u tennis village bit će besplatan za sve posjetitelje, a bit će otvoren 12. i 13. srpnja. Prihod od ulaznica ujedno je donacija za izgradnju igrališta.

Odgovori