GNK Dinamo 16. siječnja igra prijateljsku utakmicu protiv HNK Brotnjo-Čitluk

Aktualni prvak Hrvatske i sudionik ovogodišnje Lige prvaka, zagrebački GNK Dinamo, 13. siječnja dolazi na pripreme u Međugorje. Nakon tri dana treniranja, 16. siječnja 2012. nogometaši trenera Ante Čačića odigrati će međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv HNK Brotnjo-Čitluk. Utakmica koja je na rasporedu u 14 sati na stadionu Bare ujedno je i debi za Čačića na klupi Dinama.

 

Kako je gostovanje ovako renomiranog protivnika prvorazredan sportski događaj domaćini iz Brotnja ništa ne prepuštaju slučaju, pa je tako jučer (9. siječnja) održan sastanak Organizacijskog odbora na kome su dogovoreni svi detalji vezani za organizaciju utakmice. Između ostalog odlučeno je kako će 150 ulaznica za ovu utakmicu biti podijeljeno učenicima osnove škole od prvog do četvrtog razreda.

Nogometaši Dinama već tradicionalno prvi dio priprema za proljetni nastavak prvenstva odrađuju u Međugorju a posljednji put na čitlučkim Barama gostovali su prije 13 godina, kada je također odigrana utakmica između Brotnja i Dinama. Budući da su zagrebački modri jako popularni u Hercegovini za sraz s Brotnjom već sada vlada veliko zanimanje, a na sastanku Organizacijskog odbora donesena je i odluka da cijena ulaznice bude pristupačnih 5 KM, tako da se nesumnjivo u Čitluku sprema prava poslastica za hercegovačke zaljubljenike u nogomet.

 

pogled.ba

 

Odgovori