HKK Tomislav sinoć je bio bolji od HKK Brotnjo

Hrvatski košarkaški klub Brotnjo sinoć je upisao treći poraz u Ligi Herceg-Bosne. HKK Brotnjo poražen je od HKK Tomislav rezultatom 93:73.

Gosti iz Tomislavgrada odlično su započeli utakmicu u Čitluku te su nakon prve četvrtine imali petnaest poena prednosti (19:34), a dobru igru iz prve četvrtine gosti su ponovili i u drugoj pa su na odmor otišli sa dvadeset poena prednosti 56:36.

Mlada momčad Brotnja sinoć je bila oslabljena za ne igranje Andrije Ćorića, a gosti su uz to imali i dobru šutersku večer. Naime, Tomislav je u svojoj trećoj pobjedi postigao trinaest trica.

Najefikasniji u redovima HKK Brotnjo i na sinoćnjoj utakmici bio je Filippo Valenti s 28 postignutih poena, dok se u redovima HKK Tomislav istaknuo Patrik Ćavar s 24 postignuta poena.

HKK Brotnjo: F. Valenti 28, Ostojić 2, Galić 11, Jelčić 9, Pehar 7, Vasilje, G. Valenti, Dragičević 5, Mustapić 2, Šetka, Šego, Tole 9.

HKK Tomislav: Ćurić 15, Škarica 12, B. Mašić 14, Lučić 18, Perković 2, Ćavar 24, Salapić, Pašalić, M. Mašić, Zrno, Tomić 8.

 

citluk.ba

Odgovori