HŠK Zrinjski pobjednik 2. Brotnjo cupa

Danas je u Čitluku održan 2. Brotnjo cup, turnir za mlade nogometaše. Na turniru u organizaciji Škole nogometa HNK Brotnjo – Čitluk, uz domaću momčad, nastupili su: Blato, Limači, Čapljina, Neum, Međugorje, Široki Brijeg, Zrinjski i Croatia Zmijavci, a trofej najbolje momčadi osvojila je momčad HŠK Zrinjski.

Nogometaši rođeni 2014. godine i mlađi turnir su započeli natjecanjem po skupinama, odakle su se u polufinale plasirale po dvije najbolje plasirane momčadi. Pobjedama u polufinalnim susretima u finale turnira plasirale su se momčadi HŠK Zrinjski i NK Croatia Zmijavci, dok su HNK Brotnjo – Čitluk i Škola nogometa Limači Čapljina odlučivali o treće mjestu.

U utakmici za treće mjesto, rezultatom 3:2, slavila je momčad HNK Brotnjo – Čitluk, a finale između mostarskog Zrinskog i gostiju iz Republike Hrvatske otišlo je na stranu Mostaraca.

Mladi nogometaši HŠK Zrinjski bili su jako uvjerljivi tijekom cijelog turnira, kao i u samoj finalnoj utakmici u kojoj su slavili rezultatom 9:3 (HŠK Zrinjski – NK Croatia Zmijavci 9:3).

Luka Sesar iz HŠK Zrinjski izabran je za najboljeg igrača turnira, Antonio Primorac (HNK Brotnjo) bio je najbolji strijelac turnira, a Jakov Gudelj (NK Croatia Zmijavci) najbolji vratar.

Odgovori